3-221-350

Извештај од акција

05 Aug

Кадиица, Влаина Планина   August 05, 2018   Планинарство

на 05.08. беше искачен врвот Кадиица (1932 м.н.в.) на планината Влаина, како повторување на искачувањето на осмиот врв од втората сезона на Планинарски предизвик „12 Врвови“


ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција