070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Блог

Гостување во емисијата "Програма на градови-Во живо" на МТВ

Планинарство December 08, 2023

 На 28 ноември нашиот член и активист Димче Костов беше гостин во емисијата на МТВ "Во живо" домаќин на емисијата беше Сузана Апостолова.

Се водеше разговор за активностите на нашето планинарско друштво Трансверзалец.