070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Блог

Благодарница за ПДС Трансверзалец од Трем Република Србија

Планинарство March 06, 2024
img

На 24 февруари 2024 година 20 наши членови учествуваа на 28мото традиционално зимско  искачување на Трем Република Србија, нашиот клуб доби благодарница од пријателскиот планинарски клуб Железничар од Ниш за учество во акцијата