070-641-998 / 070-317-740 / 070-351-898

Блог

Промоција на Традиционална 8-мо мартовска акција во Карадак на Утринска на Телма

Планинарство March 06, 2024
img

06 март 2024 година нашиот член Димче Костов беше гостин на емисијата Утринска на Тв Телма каде се разговараше за нашите активности и промоција за престојната Традиционална 8-мо мартовска акција во Карадак која ќе се реализира оваа недела на 10ти март.