070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Блог

„Првата Македонска Трансверзала“

Планинарство June 17, 2017

Ако сакате да бидете патувач, поминете ја Шар Планина и ќе бидете спремни за секакви услови, било каде. Никогаш не е лесно и едноставно но ќе видите убавина и ќе ги искусите сите предизвици со кои што би се соочиле кога би отишле на било која планина. Ќе бидете способни да одговорите на било која ситуација во даден момент.
First Macedonian Traverse from Goran Vukik on Vimeo.