070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Програма од Трансверзалец

12 Jun

Лига во Планинарска и Спортска Ориентација

Најава за акцијата Извештај

Ориентација е спорт за сите - млади и стари, мажи и жени, рекреативци и професионалци. Спорт во кој се спојува физичката подготвеност на натпреварувачите и нивната ментална агилност.

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција