3-221-350

Програма од Трансверзалец

27 Oct

20- години од основање на Трансверзалец

23 Oct

Ливадичко езеро од Брезовица

21 Oct

Кожуф, Зелен брег

20 Oct

Пирин, Хиџа Јавор, Кончето Кутем (II –Вихрен – Хижа- Банско)

14 Oct

Руен, Осоговски Планини

13 Oct

Комови, Црна Гора

Најава за акцијата
img

Комови, Црна Гора Сабота, 13.10. 2018 01:00ч. – Поаѓање од Гранд Хотел - Скопје кон Црна Гора Искачување на Кучки ком (2.487 м.) и искачување на врвот Васојевачки Ком (2.460 м.). Сместување во катун Штавна. Недела, 14.10.2018 Факултативни прошетки. 14:00ч.– Поаѓање кон Скопје Цена: превоз и сопствен шатор 1000 ден

Види ја целата најава за акцијата
11 Oct

Јажинско Езеро на Шар Планина

Најава за акцијата
img

Јажинско (или Јажиначко) езеро е едно од најдлабоките и најубави езера на Шар Планина, сместено во подножјето на Езерски Врв од северната (косовска) страна во прекрасен планински предел со зелени ливади и големи камени сипари. Со својата длабоко сина боја Јажинското Езеро плени и остава силни впечатоци.

Види ја целата најава за акцијата
06 Oct

Нижеполе –Пелистер - Големо Езеро, Брајчино

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција