3-221-350

Програма од Трансверзалец

30 Dec

Дочек на Нова Година

23 Dec

Титов Врв , Шар планина, Зимско искачување

16 Dec

Планинарска забава – Плачковица

09 Dec

Меѓународен ден на планината , Водно – Матка

02 Dec

12 Врвови Трета сезона

Најава за акцијата Извештај

На 2 декември, група од 60ина планинари и предизвикувачи го искачи врвот Тепе на планината Буковиќ, висок 1528 м.н.в. Движењето започна од превојот Стража од каде движејќи се во источен правец најпрвин низ буковата...

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција