070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Програма од Трансверзалец

06 Jun

Маркација на патека, Врв Чапарец, Кораб

Извештај

Бележење на патеката до врвот Чапарец (2.119 мнв), Кораб Планина кој ќе биде деветиот по ред за искачување во рамки на предизвикот "12 Врвови" во првиот викенд од Јуни месец 2021г.

Прегледај го целиот извештај
05 Jun

ЧАПАРЕЦ на Кораб (2119 м.н.в.)

Извештај

На 05.06.2021, околу четириесетина планинари, предизвикувачи и љубители на планините и разбудената природа од Скопје, Демир Хисар, Ростуше, Битола, Тетово, искачија неколку врвови во недопрените предели и девствени...

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција