070-351-898 / 070-317-740 / 070-641-998

Програма од Трансверзалец

23 Jul

Западна Македонска Трансверзала

Најава за акцијата
img

ЗАПАДНА МАКЕДОНСКА ТРАНСВЕРЗАЛА или ПРВАТА МАКЕДОНСКА ТРАНСВЕРЗАЛА е планинарска патека која се протега од Љуботен до Охрид. По своите карактеристики тоа е најдолгата планинарска патека во Македонија, а веројатно е и една од најатрактивните во земјава.

Види ја целата најава за акцијата
03 Jul

Ѓаволски Мост, Беласица

Извештај

По повод 41 година постоење на Планинарскиот Алпинистички Ориентационен Клуб "Ентузијаст" од Струмица, викендот 03 и 04 јули 2021 година беше исполнет со роденденска планинарска програма на планината Беласица.

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција