3-221-350

Програма од Трансверзалец

26 Jan

Меморијално искачување на Син Врв (Антени) 2531 м на Шар Планина

Најава за акцијата Извештај

На 26.01.2020 год. во организација на ДПС Трансверзалец од Скопје се оддржа меморијалната планинарска акција на која планинарите го искачија Син Врв (Антени) висок 2531 м.н.в. на Шар Планина, над Попова Шапка, во спомен

Прегледај го целиот извештај
12 Jan

Врв 4/12: Перен на Козјак (1326 мнв)

Најава за акцијата Извештај

НА 12.01. педесетина планинари и предизвикувачи по убаво и идилично снежно време го искачија четвртиот предвиден врв во четвртата сезона, Перен висок 1326 метри на планината Козјак дел од масивот Козјак-Герман-Билино...

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција

Најнови Извештаи