3-221-350

Програма од Трансверзалец

01 Oct

Маркација на патека - "Крајни Камен"

Извештај

Подготовки за новата 6-та сезона на планинарскиот предизвик "12 Врвови". Маркација на патеката "Крајни Камен" . Акцијата е изведена на 01.10.2020, фотографија на Десанка Стојановска.

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција