3-221-350

Програма од Трансверзалец

01 Mar

12 ВРВОВИ-Беласица , врв УНКА 1362 мнв

Извештај

На 01.03., на големиот верски празник Прочка, народниот празник Летник и древниот македонски празник Ксантика, на убаво, сончево, ведро и топло мартовско време ја пречекавме пролетта искачувајќи го врвот Унка и...

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција