3-221-350

Програма од Трансверзалец

05 Sep

12 Врвови, Осогово , врв КИТКА 1903 мнв. – Завршна акција (забава)

Извештај

По многуте неизвесни премрежја кои не снајдоа оваа година, дојде време да го искачиме последниот 12-ти врв и успешно да ја завршиме оваа V сеозна на Планинарскиот предизвик „12 Врвови“.

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција