3-221-350

Програма од Трансверзалец

18 Jul

Пелистерска трансверзала

Извештај

На 18 и 19 јули 2020, група составена членовите на ДПС Трансверзалец - Пеце Иванов, Сибел Јакуповиќ, Зоран Костадинов, Војкан Недковски и Марио Шаревски изодеа трансверзален поход по протегањето на сртот на...

Прегледај го целиот извештај
05 Jul

Врв 11/12 Боази на Кораб - 2.515 мнв

Извештај

На 05.07.2020 ги искачивме високогорските, волшебно прекрасни налик „алпски“ предели на планината Кораб, врвот Боази висок 2515 метри, кој се наоѓа на главниот срт на протегање на Кораб, недалеку од Мал Кораб и над...

Прегледај го целиот извештај
04 Jul

Трансверзала Љуботен – Охрид – 7 дена со шатори . собирање во планинарски дом

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција