3-221-350

Програма од Трансверзалец

26 Oct

Ченгино кале, Пехчево

20 Oct

Кожуф, Зелен брег

13 Oct

Србија, Сува планина ,Сврњик

06 Oct

На 06-ти октомври 2019, ја започнавме четвртата сезона на Планинарскиот предизвик „12 Врвови“ со искачување на Бистрички Врв познат и како Бистра, Бистрица, Гужбаба и Елема на Шар Планина. Врвот се наоѓа на главниот...

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција