3-221-350

Програма од Трансверзалец

23 Nov

Струмица, Беласица, водопади, манастири

23 Nov

Врв Тепе на Буковиќ 1528 мнв

Извештај

На 23.11.2019г. со маршрута на движење превој Стража (1212 м.н.в.) - гребен Крастица (1387 м.н.в.) - врв Тепе (1528 м.н.в.) - дол Вргички Присој - Поилиште - траса на теснолинејската пруга на вовчето „Ќиро“ - село...

Прегледај го целиот извештај
16 Nov

Солунска Глава – Чеплес

10 Nov

Традиционално искачување на Љуботен (2499 мнв)

03 Nov

На 03.11.2019 околу 90 планинари и предизвикувачи го искачија вториот предвиден врв во четврата сезона на планинарскиот предизвик „12 Врвови“ - врвот Фојник висок 1421 метар, сместен на најугоисточната огранка на Сува...

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција

Најнови Извештаи