3-221-350

Програма од Трансверзалец

28 Dec

Дочек на Нова Година

22 Dec

Попова Шапка, Смрека

15 Dec

Планинарска забава – Плачковица, Вртешка

08 Dec

Светски ден на планината - 08.12.2019

Извештај

Светскиот ден на планината во организација на ФПСМ се одбележи на 08 декември 2019 година. Традиционално секоја година ФПСМ се придружува кон одбележување на овој ден, со цел да се зголеми важноста на планината за...

Прегледај го целиот извештај
07 Dec

Бугарија

02 Dec

12 Врвови

01 Dec

Врв 3/12: Бајрак на Караџица (1527 мнв)

Најава за акцијата Извештај

01ви Декември 2019 година, ден резервиран за планина и искачување на врв со интересно име, врвот Бајрак позициониран на северниот дел на планинскиот масив Мокра на пределот помеѓу неговите планински огранки Караџица и Ки

Прегледај го целиот извештај

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција