3-221-350

Програма од Трансверзалец

22 Jun

Боговинско езеро

15 Jun

Маљовица - Рилски езера

09 Jun

Врв 9/12: Голема Грива на Баба (2215 мнв)

Најава за акцијата Извештај

Врв Голема Грива (2215 мнв), Баба ПланинаНа 09 јуни, на извонредно убаво сончево, ведро и пријатно време по одложувањето од првично зацртаниот датум, конечно беше одржана најубавата тура во третата сезона...

Прегледај го целиот извештај
02 Jun

Врв 9/12: Голема Грива на Баба (2215 мнв)

Најава за акцијата
img

На почетокот на јуни одиме по височините на Баба Планина на пелистерската планинска верига, да искачиме неколку врвови - двеилјадарки меѓу кои зацртан ни е ретко посетуваниот Голема Грива висок 2215 м.н.в., да видиме природни леднички планински езера - орлови (и) пелистерски очи, да уживаме во глетките на зелените и расцутени пелистерски...

Види ја целата најава за акцијата

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција