3-221-350

Програма од Трансверзалец

29 Sep

Мечкина дупка , посета манастири (Раса врв)

21 Sep

Олимп, Грција

14 Sep

Црно езеро – Бело езеро – Боговинско езеро – Попова Шапка – Шарска триологија

08 Sep

Искачување на Мал и Голем Кораб

01 Sep

Врв 12/12: Дудица на Кожув (2132 мнв)

Најава за акцијата
img

На првиот септемвриски ден, одиме во недопрената природа со изобилство од девствени и ретко посетувани шуми и прашуми, на планината Кожуф, на крајниот југ на Македонија, да го искачиме последниот дванаесетти врв во оваа трета сезона на Планинарскиот предизвик „12 Врвови“ - Дудица висок 2132 метри.

Види ја целата најава за акцијата

ПРЕБАРАЈ АКЦИИ1

Статус на акции

  • Идна акција
  • Тековна акција
  • Измнината акција